Verbouw - Bouwkundig Tekenburo Slob

SEARCH
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verbouw

MAAT VOOR HET REALISEREN VAN UW DROOMHUIS

Tricht - Het Bouwkundig Tekenburo Slob levert bouwtekeningen voor projecten waarbij de woonwensen vaak net even anders zijn dan die voor het standaard rijtjeshuis. "Dat doen we voor de riantere woning die neergezet wordt in plaats van het oude pand dat niet meer voldoet aan de wensen van deze tijd, maar ook voor het realiseren van nieuwe woningen in voormalige bedrijfspanden", vertelt eigenaar Richard Slob. "We hebben veel aandacht voor details die te maken hebben met comfort, veiligheid en praktisch gebruik."

Vooral voor particulieren die hun budget willen inzetten voor dat beetje extra woongenot is Buro Slob interessant. Er is een ontwerp van een architect, maar daarmee sta je pas aan het begin van het hele bouwproject. Dan komen de lastige zaken van het verwezenlijken van het project. "We zijn sterk in het meedenken over de uitwerking van het ontwerp en het aandragen van creatieve oplossingen die de uitvoerbaarheid vergroten", aldus Richard Slob. "Meten, het tekenen, maar ook de controle op de hedendaagse eisen zijn deel van de service die we bieden. Maar we gaan verder, ook het aanvragen van de bouwvergunning en het aanvragen van mogelijke subsidies doen we voor de klanten."

EEN HANDIGE VOORSTELLING VAN ZAKEN

"Voor de klanten is het ook erg prettig dat een ontwerp getoond kan worden in een dronefoto van het perceel. Je voorstellen hoe die nieuwe woning precies op zijn plek staat, is lastig. Zo'n foto geeft een veel beter beeld dan het kijken naar de lijnen op een plattegrond. Het maakt het praten over het ontwerp ook meteen veel eenvoudiger", stelt Richard Slob.

Denkt u aan het realiseren van een nieuwe woning, aarzel dan niet om contact op te nemen met Bouwkundig Tekenburo Slob.

 
Copyright ┬ęBouwkundig Tekenburo Slob 2019.
Alle Rechten Voorbehouden.

E-mail: info@slobsite.nl
Mobiel: 06-5432 0152
Adres: Bouwkundig Tekenburo Slob, Middelweg 33, 4196JG Tricht

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu