Particulier - Algemeen - Bouwkundig Tekenburo Slob

SEARCH
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Particulier - Algemeen

Algemeen
Bouwkundig Tekenburo SLOB is een bureau dat met het tekenpakket ADOMI  / ASD uw ruwe schets vertaald in duidelijke bouwkundige tekeningen waar materiaal - en kleur gebruik zijn verwerkt. Gaat u bouwen of verbouwen, wij proberen uw wensen te vertalen naar de uiteindelijke realisatie van het bouwwerk. De tussen liggende prosessen en de uitwerking daarvan kunt u aan ons uitbesteden.

Bouwaanvraag
Wanneer u gaat bouwen of verbouwen heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Bouwkundig Tekenburo SLOB is gespecialiseerd in het aanvragen van bouwvergunningen. Met uw ruwe schets onderzoeken we naar de mogelijkheden op het gebied van bestemmingsplan, bouwbesluitzaken, overleg met de gemeente en het uitwerken van de bouwkundige en constructieve tekeningen. Het zijn  processen die nodig zijn voor de aanvragen van uw omgevingsvergunning.

Kosten
Wij houden van tevreden klanten. Daarom wordt bij het inschakelen van ons bureau vooraf besproken wat de werkzaamheden zullen zijn. We kunnen aan de hand van een gesprek en uw ruwe schets een offerte uitbrengen zodat u weet wat de kosten zijn.
 
Copyright ┬ęBouwkundig Tekenburo Slob 2019.
Alle Rechten Voorbehouden.

E-mail: info@slobsite.nl
Mobiel: 06-5432 0152
Adres: Bouwkundig Tekenburo Slob, Middelweg 33, 4196JG Tricht

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu